by SaesInt
Voor velen is SAES International dé servicepartner als gaat om onderhoud, reparatie en revisie van hydraulische sloopgereedschappen. En dat is niet voor niets.

Wij beschikken over uiterst vakbekwame techniekers, gebruiken uitsluitend originele onderdelen en wij hebben onze faciliteiten zodanig ingericht dat wij zelfs met de meest zware aanbouwdelen uit de voeten kunnen. Wij zijn dan ook in staat om (bijna) alle voorkomende werkzaamheden met eigen mensen en middelen in eigen huis uit te voeren. Daarnaast bestaat veelal de mogelijkheid om gedurende deze werkzaamheden een gelijkwaardig aanbouwdeel uit onze verhuurvloot ter overbrugging in bruikleen te nemen.

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook een juiste(!) afstelling van machinedragers, de opbouw van extra leidingen en de installatie van aanbouwdelen.

Maatwerk is ons paradepaardje. Geen uitdaging te groot als het gaat om het bouwen of modificeren van hydraulische aanbouwdelen met een klantspecifieke toepassing. Zo hebben wij onder andere aanbouwdelen geschikt gemaakt voor langdurig gebruik in zout water en aanbouwdelen dusdanig gemodificeerd dat zij bij extreem hoge temperaturen bij de hoogovens, maar ook bij extreem lage temperaturen tot -30 gr. ingezet kunnen worden.

Top Call Now Button