Saes International BV zorgt dat er soepel doorgewerkt kan worden

Wie aan uitrustingsstukken denkt, denkt aan Saes International BV. Dat daarbij meteen beelden opduiken van de allergrootste sloophamers ter wereld, is ook logisch. Het bedrijf met vestigingen in Weert (NL) en Tienen (BE) heeft er herhaaldelijk het nieuws mee gehaald. In een van de vorige edities lieten we echter zien dat Saes er is voor alle projecten, van klein tot groot. Een riant assortiment aan uitrustingstukken voor kleinere en middelgrote machines is daar het bewijs van.

Grote merken voor kleine en middelgrote machines

De grote merken die zich hebben verbonden aan Saes hebben dan ook een mooie line-up aan uitrustingstukken die kunnen worden ingezet bij kleine en middelgrote projecten. Zo komt Epiroc met uitrustingstukken die geschikt zijn voor machines van 1000 kg en levert LaBounty uitrustingstukken voor machines vanaf 2,5 ton. Ook VTN bedient met haar range de kleinere en middelgrote machines. Een niet meer weg te denken accessoir daarbij, is het door Saes in eigen beheer ontwikkelde trilblok: 100% vanuit een jarenlange expertise tot stand gekomen en geliefd bij aannemers en machinisten.

Dat loopt als de gesmeerde bliksem

Saes International BV is een bedrijf met jarenlange praktijkervaring. Dat maakt de service die er geboden wordt ook zo waardevol: er wordt vanuit het perspectief van de klant gedacht. Een van de belangrijkste dingen voor opdrachtnemers, is de continuïteit van de werkzaamheden bewaken. Stilstand moet te allen tijde voorkomen worden en Saes speelt daar weer op in door een serviceteam op de weg te hebben, met servicewagens die tot de nok toe gevuld zijn met de juiste gereedschappen en onderdelen. De kers op de taart is natuurlijk de servicemonteur, die met gedegen vakkennis op locatie onderhoud verricht en zorgt dat eventuele problemen worden opgelost.

Een terugkerend werk, tevens tijdrovend, is het tussentijds smeren van de kleine uitrustingstukken. Om probleemloos te kunnen doorwerken onder de vaak natte of stoffige omstandigheden is smering van onderdelen op de sloophamer van cruciaal belang. Saes deed een doorontwikkeling van een bestaand geautomatiseerd smeersysteem, zodat deze ingezet kon worden op de kleinere uitrustingstukken. Daarmee is het lijden van slijtdelen onder invloed van te weinig smering of verkeerd vet voorgoed verleden tijd. Een waardevolle toevoeging die tijd, geld en ergernis bespaart. Met deze oplossing ontzorgt Saes de klant; er vindt altijd voldoende smering plaats, met het juiste vet, op de juiste momenten. Dat komt niet alleen de voortgang van het project ten goede, maar zorgt er ook voor dat de levensduur van de slijtdelen aanzienlijk wordt verlengd. Ook dat mag gezien worden als een stap in de richting van duurzamer werken.  

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op met:

0495-561929