Service voor hydraulische aanbouwdelen


Wij beschikken over een technische buitendienst die 24/7 beschikbaar is op uw locatie. Onze diensten zijn beschikbaar op klant- en werklocatie wereldwijd.


Bij SAES beschikken we over uiterst vakbekwame monteurs, zij werken uitsluitend met originele onderdelen, om u de hoogste kwaliteit van het onderhoud of de reparatie te garanderen. Wij hebben onze faciliteiten zodanig ingericht dat onze monteurs zelfs de meest zware aanbouwdelen kunnen repareren.

Maatwerk is waar het om draait bij SAES.

In onze werkplaats reviseren, repareren en onderhouden wij alle merken hydraulische uitrustingsstukken. Het onderhouden doormiddel van het smeren van bewegende delen zorgt voor een soepele werking en vermindert wrijving, slijtage en corrosie. Veel voorkomende servicediensten zijn het juist afstellen van machinedragers, het installeren van aanbouwdelen aan graafmachines, het instrueren van de machinist en het technisch personeel om stilstand op locatie vermijden. Last but no least adviseren wij graag mee met uw projecten om een zo laag mogelijke uur kostprijs te realiseren. Denk aan beitel advies of het kiezen van het juist aanbouwdeel voor uw project. 

Wist u dat wij als één van de weinigen over speciale apparatuur beschikken waarmee onze servicedienst, in een fractie van de gangbare tijd, de beitelbus van een Epiroc sloophamer op werklocatie kan wisselen.


Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op:

0495 – 561929