Huren van aanbouwdelen voor graafmachines.

Sloophamer Epiroc HB

Ontdek de voordelen van het huren van aanbouwdelen bij Saes International B.V.

Welkom op onze verhuurpagina, wij zijn de partner voor het huren van hydraulische aanbouwdelen voor graafmachines. Of u nu betrokken bent bij grootschalige projecten, grondwerkzaamheden of bezig bent met sloopwerkzaamheden, wij begrijpen de essentiële rol die hoogwaardige aanbouwdelen spelen bij het efficiënt en effectief voltooien van uw projecten.

Voor het huren van onze aanbouwdelen gelden de BMWT algemene huurvoorwaarden.

Contact


Waarom zou u aanbouwdelen huren?

Optimale Flexibiliteit:

Wij begrijpen dat elk project uniek is en zijn eigen set uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden wij flexibele huuropties aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu aanbouwdelen nodig heeft voor een kortlopend project of voor langdurig gebruik, wij hebben de oplossing die bij u past.


Sloophamer Epiroc HB

Ruime selectie van aanbouwdelen

Ons uitgebreide product gamma omvat een breed scala aan aanbouwdelen, waaronder sloophamers, staalscharen, trilblokken, sorteergrijpers, betonvergruizers etc. Deze aanbouwdelen zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals sloopwerkzaamheden, recycling, grondverzet, en meer.

Hoogwaardige Apparatuur:

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen. Onze aanbouwdelen worden regelmatig onderhouden en geïnspecteerd in eigen werkplaats om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze normen voor prestatie, betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie.

Deskundige Ondersteuning:

Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste aanbouwdelen voor uw project. We kunnen u voorzien van deskundig advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat u de juiste apparatuur huurt voor uw project.         

Toepassingen van onze hydraulische aanbouwdelen:


Met gebruik van onze sloophamer of betonvergruizer is het afbreken van betonconstructies, muren en rotsen zeer efficiënt. Met gebruik van onze sloop sorteergrijper en puinbak gaat het verplaatsen van materiaal vlot, ideaal voor in de sloop, en mijnbouw. Wij beschikken over vervangbare sloop messen die wij in eigen werkplaats monteren.

Onze schrootschaar is ontworpen voor het knippen en bewerken van stalen structuren, zoals balken, kolommen of kabels.

Het SAES HST trilblok is speciaal ontworpen voor het verdichten van dammen, wegen en dijken, in combinatie met onze damwandklem of palenmuts verhoogt dit de efficiëntie voor uw project.

Of u nu weet welk aanbouwdeel u nodig heeft voor uw project of geadviseerd wil worden voor de juiste oplossing, bekijk onze verhuurbrochure of neem vrijblijvend contact met ons op!