Magneet hydraulisch

De hydraulische magneet van SAES voor graafmachines biedt een uiterst efficiënte manier om ferro materialen te verzamelen en te verwijderen uit puin. De magneet kan eenvoudig aan elke hydraulische graafmachine worden bevestigd en beschikt over een vaste magneetplaat voor toepassingen op andere slooplocaties. 

Hydraulische elektromagneten uitgevoerd met een snelkoppeling kunnen zonder handmatige tussenkomst van de machinist worden aangekoppeld en hebben een nauwkeurigere positionering op het materiaal, waardoor ze uiterst efficiënt zijn. Bovendien kan de snelkoppeling worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker, zodat deze past bij zijn machines.

De SAES magneet is leverbaar in zowel een snelwissel uitvoering als in een ketting uitvoering. De magneet is leverbaar in een standaarduitvoering of met een verwisselbare tandenset. De tanden zijn ontworpen om puin te harken, waardoor het gemakkelijker wordt ferro metalen te winnen. De tanden zijn uitgerust met een snelmontagesysteem om deze eenvoudig te vervangen. De SAES magneet is geschikt voor graafmachines met een gewicht tussen de 7 en 45 ton.

Bent u op zoek naar een hydraulische magneet voor graafmachines? Hieronder vindt u ons aanbod en kunt u makkelijk vergelijken, zo weet u zeker dat u het geschikte aanbouwdeel vindt voor uw project! Toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vul het offerte formulier in!

Karakteristieken

  • Verwisselbare tanden maken het mogelijk puin te harken.
  • 3 puntketting voor snelle bevestiging aan een hydraulische kraan.