Aanbouwdelen voor graafmachines

SAES is dé fabrikant en leverancier van aanbouwdelen voor recycling, sloop en grondverzet. Met meer dan 35 jaar ervaring beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om u het juiste aanbouwdeel te adviseren. 

Aanbouwdelen voor de sloop

SAES beschikt over een breed assortiment hoogwaardige aanbouwdelen voor graafmachines om sloopwerkzaamheden uit te voeren. Van sloopsorteergrijpers, crushers, trommelfrezen tot sloophamer – wij bieden de juist oplossing voor elk project, of het nu gaat om materialen te sorteren, betonstructuren af te breken of asfalt verwijderen.

Wist u dat de Xcentric Ripper beschikt over een gesloten energiekamer? Hierdoor kan deze probleemloos onderwater gebruikt worden. 

Aanbouwdelen voor recycling

Voor het efficiënt recyclen bieden wij een breed scala aan hoogwaardige uitrustingstukken, waaronder, hydraulische trommelzevenhydraulische magneten en schrootscharen. Ons ruime assortiment maakt het mogelijk voor uw om de juiste keuze te maken die aansluit op uw wensen en behoeften.


Aanbouwdelen voor grondverzet

SAES is meer dan 35 jaar geleden begonnen met produceren van bakken voor graafmachines en laadschoppen, tegenwoordig produceren wij een assortiment bakken en palletframes voor graafmachines, daarnaast hebben wij het assortiment uitgebreid met in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde dubbel excentrische SAES trilblokken. Deze hoog rendement trilblokken zijn ideaal voor het inbrengen van damwanden en het inbrengen van palen, in combinatie met een damwandklem of palenmuts.

Vertrouw op SAES voor hoogwaardige aanbouwdelen die uw sloop-, recycling- en grondverzetprojecten efficiënt en effectief maken.