Aanbouwdelen voor graafmachines

SAES International is dé fabrikant en leverancier van aanbouwdelen voor recycling, sloop en grondverzet. Met meer dan 35 jaar ervaring adviseren wij u graag!

Aanbouwdelen voor de sloop

Wij beschikken over een breed assortiment hoogwaardige aanbouwdelen voor graafmachines om sloopwerkzaamheden uit te voeren. Ons assortiment omvat sorteergrijpers, vergruizers, combischaren, staalscharen, sloophamers, hydraulische magneten, grondboren en drum cutters.

Van het efficiënt sorteren van materialen met de Epiroc MG-serie tot het krachtig afbreken van betonstructuren met een sloophamer of het effectief verwijderen van asfalt met de Erkat drum cutter, wij bieden de oplossing passend bij uw project. 

Aanbouwdelen voor recycling

Wij beschikken over hoogwaardige aanbouwdelen die zijn ontworpen om efficiënt te recyclen. Van hydraulische magneten voor het recyclen van metalen uit puin tot schrootscharen voor knippen van metalen profielen. Onze vergruizers maken het mogelijk efficiënt beton te verkleinen om het hanteerbaar te maken en efficiënter te verwerken. 

Aanbouwdelen voor grondverzet

Al meer dan 35 jaar zijn wij producent van aanbouwdelen voor grondverzet. Wij produceren onder anderen puinbakken, slotenbakken, banaanbakken, dieplepelbakken, trilblokken. Ook palletframes / vorkenborden behoren te ons assortiment. Onze aanbouwdelen zijn vervaardigd van hoge kwaliteit materialen om een lange levensduur te garanderen. 

Wist u dat ons trilblok kan worden uitgerust met hulpstukken zoals een damwandklem en palenmuts. Met deze hulpstukken wordt het nog eenvoudiger om damwanden in te brengen of uit te halen en palen in te brengen voor afrasteringen.