Sorteergrijper VTN MD-serie

De sloopsorteergrijpers van VTN voor graafmachines zijn ideaal bij het uitvoeren van sloop- recycling of sorteerwerkzaamheden. Dankzij het robuuste ontwerp is de sorteergrijper geschikt voor het slopen van lichte beton- en houtconstructies. Door de 360 graden rotatie is de sorteergrijper uiterst efficiënt voor het sorteren en laden van een verscheidenheid aan materialen. 

Een graafmachine uitgerust met een sloop-sorteergrijper kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals het slopen, grijpen, sorteren en verplaatsen van materialen. De sorteergrijper biedt een indrukwekkende grijpkracht en beschikt over een ruime capaciteit. De VTN sloopsorteergrijper is uitgerust met brede lagers voor de meest veeleisende toepassingen wat resulteert in een hoge betrouwbaarheid en langere levensduur. De VTN MD sloopsorteergrijpers zijn beschikbaar voor graafmachines met een gewicht tussen de 2 en 61 ton.

Bent u op zoek naar een sloopsorteergrijper voor graafmachines? Hieronder vindt u ons aanbod en kunt u makkelijk vergelijken, zo weet u zeker dat u het geschikte aanbouwdeel vindt voor uw project! Toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vul het offerte formulier in!

Karakteristieken

  • Gesynchroniseerde beksluiting voor zware toepassingen. 
  • Slijtmessen zijn zowel vervangbaar als omkeerbaar om slijtage aan de grijper tegen te gaan.
  • Krachtige hydraulische cilinders met remsysteem bij openingsslag. 

Optioneel

  • Demolition kaak speciaal ontworpen voor sloopwerkzaamheden. Meer informatie -> Datasheet
  • Zijplaten voor het hanteren van fijnkorrelig materiaal en vuil.
  • Gekartelde zijplaten voor het hanteren van boomstammen.