Trilblok HST

Het trilblok HST van SAES is van de hoogste kwaliteit en is geschikt voor graafmachines in de bouw- en funderingsindustrie. Het trilblok beschikt over uitstekende technologie en dankzij de robuuste constructie levert het trilblok krachtige trillingen die zorgen voor een betrouwbare en snelle inbreng van palen, damwanden en andere funderingselementen. 

Het SAES trilblok genereert zijn kracht door een excentrisch gewicht wat draait. Het trilblok is uitgerust met twee excentrieken deze draaien altijd in tegengestelde richting, waardoor de horizontale beweging minimaal blijft en de giek stabiel blijft. 

Het trilblok wordt gebruikt voor het verdichten van sloten, wegen, dammen en dijken. Het trilblok is te combineren met een palenmuts of damwandklem voor het inbrengen van palen of damwanden. Rubberen elementen in de trekkop neutraliseren de trillingen tussen het trilblok en de graafmachine, hierdoor wordt overbelasting voorkomen. Het trilblok is beschikbaar voor graafmachines met een gewicht tussen de 2 en 46 ton.

Bent u op zoek naar een trilblok voor graafmachines? Hieronder vindt u ons aanbod en kunt u makkelijk vergelijken, zo weet u zeker dat u het geschikte aanbouwdeel vindt voor uw project! Toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vul het offerte formulier in!

Karakteristieken

  • Dubbele excenter zorgt voor optimale verdichting en stabiliteit in de giek.
  • Trilrubbers beschermen de machine. 
  • Drukflow beveiligingsregelaar met nazuigventiel.

Optioneel

  • 180 graden rotatiemodule.
  • Damwandklem voor het inbrengen van damwanden.
  • Palenmuts voor het inbrengen van palen.