Betonschaar VTN PD-1

De PD betonschaar van VTN voor graafmachines is speciaal ontworpen voor primaire sloopwerkzaamheden en is de beste oplossing voor onder anderen sloop op hoogte. De betonschaar is ontworpen met twee cilinders en twee scharnierpunten wat resulteert in een hoge knipkracht. De VTN PD-1 is het juiste aanbouwdeel voor het slopen van gewapend beton, bruggen, viaducten, funderingen en kades. Dankzij de messen achter in de bek, gecombineerd met de grote breekkracht is de VTN PD-1 de ideale betonschaar voor breken en knippen van gewapend beton.

De betonschaar is standaard voorzien van een 360 graden rotatie voor een optimale positionering en precieze bediening. De VTN PD betonschaar is beschikbaar voor graafmachines met een gewicht tussen de 10 en 130 ton. 

Bent u opzoek naar een betonschaar voor graafmachines? Hieronder vindt u ons aanbod en kunt u makkelijk vergelijken, zo weet u zeker dat u het geschikte aanbouwdeel vindt voor uw project! Toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vul het offerte formulier in!

Karakteristieken

  • Cilinderbescherming dankzij de zuigerstangbescherming is de hydraulische cilinder volledig beschermt.
  • Geïntegreerd snelheidsventiel voor een snellere werkcycli. 

Optioneel

  • Snijmessen zijn verwisselbaar.
  • Breektanden zijn verwisselbaar (PD10 tot PD35).