Schrootschaar Epiroc SC-serie

De staalschaar SC van Epiroc voor graafmachines is ontworpen voor het knippen van staalconstructies en tanks of het recyclen van platen en kabels op slooplocaties en schrootlocaties. De staalschaar wordt ook ingezet voor het knippen van IPE en HEA stalen profielen. 

De staalschaar wordt geleverd in zowel een starre versie als met een hydraulische rotatie hierdoor is het mogelijk 360 graden te draaien wat zorgt voor een optimale positionering en een precieze bediening. De Epiroc SC schrootschaar kan gemonteerd worden aan graafmachines met een gewicht tussen de 2 en 110 ton, afhankelijk van de montage aan de lepelsteel of hoofdarm. 

Bent u opzoek naar een staalschaar voor graafmachines? Hieronder vindt u ons aanbod en kunt u makkelijk vergelijken, zo weet u zeker dat u het geschikte aanbouwdeel vindt voor uw project! Toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vul het offerte formulier in!

karakteristieken

  • Geïntegreerd snelheidsventiel voor een snellere werkcycli. 
  • AutoGuid-systeem  zorgt voor een optimale mesruimte (SC 3600 - 8300)
  • Snijmessen zijn vervangbaar.
  • Penetratiemessen zijn vervangbaar.

Optioneel

  • Hatcon volgsysteem maakt het mogelijk om de prestaties van het aanbouwdeel in real-time te volgen. Meer informatie -> Flyer