by SaesInt
De verhuur van hydraulische sloopgereedschappen behoort tot onze kernactiviteiten. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van sloopgereedschappen voor inzet onder water en in de verhuur van zeer zware sloopgereedschappen. Zo beschikken wij over een unieke verhuurvloot, welke onder andere bestaat uit meerdere 7.000 kg sloophamers en zelfs een 10.000 kg sloophamer.

Wij verhuren voor kortere en langere termijn in binnen- en buitenland, waarbij de klant -indien gewenst- geheel wordt ontzorgd. In overleg wordt het gehuurde op werklocatie aangeleverd, wordt de machinedrager waar nodig aangepast en afgesteld, wordt het gehuurde aan de machinedrager geïnstalleerd, worden machinisten en technici waar nodig geïnstrueerd en wordt het gehuurde na afloop retour geladen. Het na afloop van de huurperiode afbouwen van tijdelijke aanpassingen aan de machinedrager, zoals het afbouwen van bijvoorbeeld een extra functie of een onder-water-kit, behoort vanzelfsprekend ook tot onze mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor tarieven en beschikbaarheid.

Wist u dat wij voor onder-water-inzet speciale Bio-beitelpasta leveren, welke geen oliebestanddelen heeft en het milieu niet onnodig verontreinigt?

In de praktijk:
Recent leverden wij voor de sloop van viaducten over de A27, een klus welke met onder andere 10 Epiroc sloophamers werd geklaard, maar liefst 4 Epiroc HB 7000 sloophamers en 2 Epiroc HB 4100 sloophamers uit eigen vloot aan voor tijdelijke inzet.
Top Call Now Button