Normaliter moet dit meerdere keren per dag gebeuren wat tijdrovend kan zijn en daarom niet altijd gebeurd, een goed gesmeerde sloophamer is van essentieel belang om slijtage tegen te gaan en schade te voorkomen.  

SAES heeft een bestaand geautomatiseerd smeersysteem doorontwikkeld, zodat het geïntegreerd kan worden in de kopplaten van Epiroc SB-serie sloophamers. Het integreren van het smeersysteem in de kopplaat elimineert voorgoed verhoogde slijtage aan de hamer als gevolg van onvoldoende smering. De kopplaat is zo geconstrueert dat het smeersysteem tegen vallen of stoten is beschermd, wat stilstand voorkomt en dus geld bespaard.

De belangrijkste voordelen zijn dat het smeersysteem zorgt voor continuïteit en dat u altijd met het juiste vet smeert. Dus met het SAES automatische smeersysteem wordt er altijd voldoende en juist gesmeerd, op het juiste moment en met het juiste vet. Met deze oplossing wordt u ontzorgt, het automatische smeersysteem komt niet alleen de voortgang van het project ten goede, maar verlengt ook de levensduur van uw sloophamer aanzienlijk.  

Op zoek naar een Epiroc SB sloophamer? Klik hier!