Sloophamer Epiroc MB-serie

De Medium sloophamer van Epiroc is ideaal voor graafmachines en wordt gebruikt voor het slopen van beton, asfalt en gesteente. De MB-serie sloophamer beschikt over een geïntegreerde stikstofzuigeraccumulator die zorgt voor een constant hoge impactenergie. Daarnaast beschermt de PowerAdapt, een ingebouwde overbelastingsklep de breekhamer tegen overbelasting als de werkdruk te hoog wordt.

De sloophamer haalt zijn voornaamste kracht uit hydraulische druk, aangevuld met een stikstofkamer waardoor de hamer explosiever slaat. Het Intelligent Protection System (IPS) zorgt ervoor dat betonbreker uitschakelt wanneer materiaal breekt en voorkomt loos slaan om interne schade van de sloophamer te voorkomen. De Epiroc MB sloophamer is geschikt voor graafmachines met een gewicht van 10 tot 32 ton. 

Bent u opzoek naar een sloophamer voor graafmachines? Hieronder vindt u ons aanbod MB sloophamer en kunt u makkelijk vergelijken, zo weet u zeker dat u het geschikte aanbouwdeel vindt voor uw project! Toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vul het offerte formulier in!

Op zoek naar een kleinere sloophamer voor graafmachines tussen de 0.7 - 24 ton? 

Op zoek naar een grotere sloophamer voor graafmachines tussen de 22 - 140 ton?

Karakteristieken

  • Energieterugwinning de sloophamer maakt gebruik van terugslagenergie om het trillingsniveau te verminderen.
  • VibroSilenced Plus beschermt de geleidingselementen en verminderd het geluid- en trillingsniveau. 
  • AutoControl past de tijdens de werking automatisch de slaglente van de zuiger aan om prestaties te optimaliseren. 
  • Beitelborging een betrouwbaar vergrendelingssysteem voor een snelle beiteluitwisseling. 
  • Percussiekamer ventilatie ventileert de zuiger en minimaliseert de penetratie van schurend vuil.

Optioneel

  • ContiLube II optimaliseert het smeerproces en beperkt onderhoud en stilstand tot een minimum.
  • Dust Protector II het tweetraps afdichtingssysteem verlengt de levensduur van componenten en verlaagt het vetverbruik. 
  • Hamerbeitels, de sloophamer is standaard voorzien van een puntbeitel. De betonbreker is ook leverbaar met een stompe beitel of vlakbeitel. 
  • Hatcon volgsysteem maakt het mogelijk om de prestaties van het aanbouwdeel in real-time te volgen. Meer informatie -> Flyer