Sloophamer Epiroc SB-serie

De Small Breaker hydraulische sloophamer van Epiroc is ideaal voor graafmachines en schrankladers en wordt gebruikt voor het slopen van lichte betonconstructies en asfaltverhardingen. De hydraulische sloophamer is geschikt om zowel buiten, binnen en onder water sloopwerkzaamheden uit te voeren. Het unieke Solid Body-concept vervangt overbodige onderdelen, wat heeft geresulteert in een hoge duurzaamheid en een slank, compact en lichtgewicht ontwerp. De sloophamer beschikt over een geïntegreerde stofwisser om de levensduur van de bussen en houder te verlengen. Daarnaast beschermt het overdrukventiel de breekhamer tegen overbelasting.

De hydraulische sloophamer beschikt over een onderhoudsvrije hogedrukaccumulator met gepatenteerde membraamondersteuning wat resulteert in consistente prestaties en hoge betrouwbaarheid. De Epiroc SB hydraulische sloophamer is geschikt voor graafmachines met een gewicht tussen 0.7 en 24 ton. 

Bent u opzoek naar een hydraulische breekhamer voor graafmachines? Hieronder vindt u ons aanbod en kunt u makkelijk vergelijken, zo weet u zeker dat u het geschikte aanbouwdeel vindt voor uw project! Toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vul het offerte formulier in!

Op zoek naar een medium sloophamer voor graafmachines tussen de 10 - 32 ton?

Op zoek naar een grote sloophamer voor graafmachines tussen de 22 - 140 ton?

Karakteristieken

  • Energieterugwinning de hamer maakt gebruik van terugslagenergie om het trillingsniveau te verminderen.
  • Geïntegreerde overdrukventiel beschermt de sloophamer tegen overbelasting.
  • Zwevende beitelbus maakt snelle en gemakkelijke vervanging ter plaatse mogelijk. 

Optioneel

  • ContiLube optimaliseert het smeerproces en beperkt onderhoud en stilstand tot een minimum.
  • ContiLube II Micro (SB 52 - 552)
  • ContiLube II  (SB 702 - 1102)
  • Hamerbeitels, de sloophamer is standaard voorzien van een puntbeitel. De betonbreker is ook leverbaar met een stompe beitel, vlakbeitel of spadebeitel (SB-serie). 
  • Hatcon volgsysteem maakt het mogelijk om de prestaties van het aanbouwdeel in real-time te volgen. Meer informatie -> Flyer